Gå til hovedindhold

September 2019: Ny vicerektor

Nynne er Gefions nye vicerektor

Portræt af Nynne Afzelius
Nynne Afzelius tiltræder som vicerektor på Gefion Gymnasium 1. oktober 2019.

Nynne Afzelius er Gefion Gymnasiums nye vicerektor. Nynne bringer erfaring med sig fra både talent- og gymnasieverdenen.

 

Hemmelig fan af Gefion

“Jeg har faktisk været hemmelig fan af Gefion siden sammenlægningen,” fortæller den kommende vicerektor. “Jeg er meget glad for mit nuværende job og troede egentlig ikke, at jeg skulle videre nu. Men da der kom en åbning hos Gefion, så var det jo åbenlyst.”

Nynne ser Gefion som et spændende gymnasium i fremdrift: “Et gymnasium med en superengageret lærerstab og et godt ledelsesteam.”

 

Lidt ligesom at komme hjem

Nynne Afzelius kommer fra en stilling som chef for Science Talenter og er uddannet cand. scient. i matematik og fysik. Inden stillingen hos Science Talenter underviste Nynne på Nørre Gymnasium og var desuden initiativtager til og leder af Akademiet for Talentfulde Unge.

“Jeg kommer oprindelig fra gymnasiesektoren og har undervist på Nørre Gymnasium. Og selvom jeg er glad for mit nuværende arbejde, har jeg kunnet mærke, at jeg bare brænder for stx – så det er lidt ligesom at vende hjem”, fortæller Nynne.

 

Vi glæder os til, at Nynne starter 1. oktober – velkommen!