Gå til hovedindhold

Job på Gefion

Billede af administrationsgangen på Gefion Gymnasium

Gefion Gymnasium er en arbejdsplads med høj faglighed og klare værdier og ambitioner. Vi ønsker at skabe et gymnasium, der styrker den enkelte elev såvel som det gode fællesskab.

Alle stillinger vil blive slået op på gymnasiejob.dk og vil også fremgå herunder.

Vil du have direkte besked, når vi slår nye stillinger op? Så kan du oprette en jobagent ved at klikke på linket ovenfor.

 

Sociale klausuler om uddannelses- og praktikaftaler i forbindelse med udbud

På Gefion Gymnasium stræber vi efter at bidrage til det åbne arbejdsmarked. Vi har i den forbindelse udarbejdet en handlingsplan vedr. sociale klausuler, som du kan se herunder.

Mål

Gefion Gymnasium er forpligtet til at tage andel i arbejdet med at sikre social ansvarlighed og beskæftigelse til alle, herunder sikre at 3,5 % af årsværkene, svarende til en fuldtidsansat på 37 timer om ugen, er ansat på særlige vilkår.

Midler

Social ansvarlighed handler om at skabe mere rummelige arbejdspladser, hvor der er plads til både at forebygge sygdom og nedslidning, fastholde medarbejdere samt at integrere personer, der har vanskeligt ved at opnå en fast arbejdspladstilknytning.

Vi varetager denne opgave gennem en stadig opmærksomhed på de ansattes arbejdsmiljø og gennem ansættelser på særlige vilkår i videst muligt omfang. Vi anvender de eksisterende social- og arbejdsmarkedspolitiske støtteordninger med henblik på at fastholde allerede ansatte og integrere udefrakommende, der har svært ved at opnå en fast arbejdspladstilknytning.

Vi henviser i øvrigt til vores personalehåndbog, Gefionhåndbogen.