Gå til hovedindhold

Gymnasieelev for en dag

En flok folkeskoleelever omkring en bærbar computer

Gefion består først og fremmest af mennesker, og dem kan du møde på en af besøgsdagene her på skolen.

Besøgsdagene er for dig, der overvejer at blive elev på Gefion Gymnasium og gerne vil danne dig dit eget billede af stedet, atmosfæren, elever, lærere, livet og undervisningen på skolen. Du kan tilmelde dig via boksen til højre, når tiden nærmer sig.

 

Tilmelding til besøgsdagene

Vi offentliggør datoerne for besøgsdagene senest i slutningen af oktober. Når datoerne er offentliggjorte, vil du kunne tilmelde dig her på siden.

 

Hvordan forløber dagen?

På selve dagen skal du møde i Mellemrummet i den del af skolen, som vi kalder for Delta. Vi sætter skilte op, så du nemt kan finde vej fra hovedindgangen. Hovedinggangen findes på Øster Voldgade 10, 1350 København K.
Du skal møde kl. 9.15.

I løbet af dagen vil du møde elever, der fortæller dig om, hvordan det er at gå i gymnasiet, og hvad der er særligt ved at gå på Gefion.

Du kommer til at deltage i almindelig undervisning i en af klasserne på skolen, og du får lejlighed til at stille spørgsmål til en studievejleder.

Husk enten en madpakke eller lidt penge til at købe frokost i vores café. Vi slutter dagen omkring klokken 13.15.

Hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret i at komme, skal du melde afbud på info@gefion-gym.dk eller (på selve dagen) på tlf. 3396 4141.

Vi glæder os til at tage imod dig og håber, du får en god dag!