Gå til hovedindhold

Gymnasieelev for en dag

Besøgsdagene er for dig, der overvejer at blive elev på Gefion Gymnasium og gerne vil danne dig dit eget billede af stedet, atmosfæren, eleverne, lærerne, livet og undervisningen på skolen.

I videoen, som er lavet af de to tidligere 3. c-elever Laura og Tor, kan du få en forsmag på, hvad det vil sige at gå på Gefion.

Besøgsdage 2023-2024

I løbet af en besøgsdag på Gefion Gymnasium vil du opleve, hvordan en skoledag som gefionit kan se ud.

Besøgsdagene bliver afholdt i løbet af december 2023 og januar 2024, kl. 9.00-13.30. Du kan tilmelde dig besøgsdage her. 

Da vi har et begrænset antal pladser, er det kun muligt at melde sig til én besøgsdag pr. skoleår.

Hvis du er tilmeldt en besøgsdag, men bliver syg eller forhindret i at deltage, skal du give besked om dette ved at sende en mail til info@gefion-gym.dk og skrive “Besøgsdage” i emnefeltet.

Hvis du er tilmeldt en besøgsdag, men ønsker at ændre datoen, skal du sende en mail om dette til info@gefion-gym.dk og skrive “Besøgsdage” i emnefeltet. I mailen skal du skrive, hvilken dato du er tilmeldt, og hvilken dato du ønsker at bytte til. Så vil vi forsøge at imødekomme dit ønske.

Mere Gefion

Du kan læse mere om at være elev på Gefion her på hjemmesiden – fx lidt om rektor Thomas Hyldal, vores stærke elevkultur med de mange elevdrevne udvalg, hvilke studieretninger, du kan søge for skoleåret 2024-2025 og også om, hvordan du søger om optagelse på Gefion.
 
Du kan også møde os på Instagram og facebook, hvor vi lægger de fleste gefionnyheder op.
 
Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kontor, der vil hjælpe dig videre.