Gå til hovedindhold

Gefion Goes Global

En klasse står foran Eiffeltårnet i Paris på studietur.

På Gefion er det internationale aspekt en helt central del af dine år i gymnasiet og har været det lige siden Gefion blev skabet i 2010. Vi har fokus på interkulturelle kompetencer og rejser også stadig ud og oplever verden på vores studieture. Vi har etableret partnerskaber med skoler flere steder i verden for at styrke mødet med andre kulturer.

At rejse bæredygtigt er altid del af vores overvejelser ved hver enkelt studierejse. Mens vi venter på endnu mere klimavenlige rejseformer, overvejer vi grundigt, hvordan vi bedst sammensætte hver studietur.

Studieturene giver dig en forståelse af dig selv og dine egne kulturelle rødder, som bliver udvidet i gymnasiet med et større kendskab til andre kulturer. I 2. g skal du på studietur, og i 3. g er der mulighed for at rejse med visse fag på A-niveau. Du vil blive udfordret til at kommunikere præcist og overbevisende på dansk og på flere fremmesprog – alt sammen udfordringer og kompetencer, der bedst opnås ved at møde andre kulturer i deres hjemland.