Gå til hovedindhold

Send os en mail

  • Gefion Gymnasium gemmer dine personoplysninger, indsendte data samt ip-adresse frem til maj 2021. Som dataansvarlig bruger Gefion Gymnsium dine oplysninger til at afgøre, om du er kvalificeret til at blive optaget og til at kontakte dig omkring evt. optagelse, når vi har ledige pladser. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ved at kontakte info@gefion-gym.dk, hvormed din tilmelding til ventelisten vil blive slettet. Se mere på Persondata.

Send os en sikker mail

Har du brug for at sende fortrolige eller personfølsomme oplysninger til os? Eller ønsker du bare at være sikker på at bruge en sikker forbindelse til vores mailkorrespondance? Så sæt flueben ved “Anmod om krypteret mail”  i formularen ovenfor. Derefter vil du modtage en mail fra vores kontor, der derved opstarter en krypteret mailkorrespondance med dig.

Angående Lectio opfordrer vi elever, værger og medarbejdere til kun at kommunikere om ikke- personfølsomme forhold. Man bør ikke uddybe et eventuelt fraværsforhold i fritekstfeltet i Lectio. I stedet opfordres man til at skrive en mail eller sende en sikker mail her