Gå til hovedindhold

Nationale og internationale partnerskaber

Elev med studenterhue på

Gefion Gymnasium giver dig mulighed for at tage aktiv del i det omkringliggende samfund, både nationalt og internationalt.

Måske vil du gerne snuse til et bestemt studium? Prøve et særligt talent af? Se, om frivilligt arbejde i en hjælpeorganisation er noget for dig?

Bro til livet efter gymnasiet
På Gefion bygger vi bro til livet efter gymnasiet både i og uden for Danmark. Det gør vi bl.a. gennem samarbejde med Copenhagen Business School, Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Vi er også medlem af Akademiet for Talentfulde Unge, Sciencetalenter og Danske Science Gymnasier. Vores partnerskaber kan give dig indblik i forskellige områder, styrke din faglighed og udvide din horisont.

Det internationale i højsædet
Alle 3. g’ere får desuden tilbud om studiepraktik på forskellige videregående uddannelser. Vi kan også hjælpe dig med at læse i udlandet.

Uanset hvilken studieretning du vælger, vil studierejser, besøg fra udlandet og det internationale aspekt være en vigtig del af dine år i gymnasiet. Gå i dybden og undersøg verden – brug din viden til at lære af andre!

Vil du prøve noget af ovenstående eller har du helt andre ting, du gerne vil smage på, mens du går på Gefion, så kontakt din studievejleder for mere information og læs mere i menuen til venstre.