Gå til hovedindhold

RektorPortræt af rektor Thomas Jørgensen

Gefion Gymnasiums rektor, Thomas Hyldal

Videnskab – partnerskab – fællesskab

Under denne overskrift blev Gefion Gymnasium født i 2010, og de tre værdier har siden været omdrejningspunkter for skolen. Det er det grundlag vi står på og vi brænder for hver dag at få dem til at leve. 

Flere mennesker – flere muligheder

Det er tilsvarende vores elevråds slogan. Vi vil sammen være en både ambitiøs og alsidig skole for alle gymnasieegnede elever, og vi vil have det sjovt med hinanden i respekt for den enkelte og for fællesskabet.

Alle vores +1200 elever skal i løbet af deres gymnasietid blive så dygtige, de overhovedet kan blive. Det er vores ambition hver dag, og det betyder, at vi vil give flest mulige udfordringer til flest mulige elever. På den måde lever vores værdier i hverdagen: videnskab, partnerskab og fællesskab.

Gefion i verden

På Gefion tror vi på, at det bliver sjovere at lære, hvis man slår dørene op til virkeligheden.

  • Vil du have internationalt udsyn og indblik i andre kulturer? Gefion rejser i mange sammenhænge ud i verden – til Indien, Berlin eller New York.
  • Kreativitet og kunstnerisk perspektiv på verden? På den anden side af gaden ligger Statens Museum for Kunst. Brug dit medlemskort (elever med billedkunst A) til oplevelse af kunst i verdensklasse.
  • Er du vild med idræt, og vil du også gerne gå i skole? Så bliv Team Copenhagen-elev og kombinér din træning i klubben med et skoleliv på Gefion.
  • Endnu større faglig fordybelse end hverdagen giver? Så meld dig til Akademiet for Talentfulde Unge, til Forskerspirerne eller til Sciencetalenterne – alle sammen talenttilbud uden for skoletiden til de særligt interesserede.

Kort sagt, så arbejder vi på at kombinere teori med praksis. Det handler altid om at give alle flest mulige udfordringer og at vise, at skolen faktisk hænger sammen med verden udenfor. 

Det er et stort privilegium at få lov til at være rektor for et hold af kolleger og for elever, der hver dag gør deres yderste for at indfri ovenstående. Jeg håber, du har lyst til at være en del af vores fællesskab, og jeg vil glæde mig meget til at møde også dig. 

Thomas Hyldal
Rektor