Gå til hovedindhold

Gefions elevmusical

Tre piger sidder på en rød sofa på en scene. Pink baggrund.

Hvert år opsætter vores elever en musical efter eget valg. Musicalen er 100 % elevproduceret, og derfor står eleverne selv for at vælge stykke, casting, designe og sy kostumer, hair and makeup, bygge kulisser, lyssætning, instruere – kort sagt: alt fra a til z.

Musicalen er en central del af vores elevkultur. Vi skaber noget sammen på tværs af tre klassetrin – fællesskab, sammenhold og en hel masse grin – i løbet af gymnasietiden.

Mena Girls – musicalen 2024

I 2024 tager den elevstyrede musical Mean Girls udgangspunkt i historien om en ung pige, der er opvokset i busklandet i Afrika sammen med sine zoolog-forældre. Hun får sig et chok, når hun begynder på en almindelig high school styret af en pigeklike.

Musicalholdet har arbejder benhårdt siden efteråret for at sætte stykket sammen og være klar til premieren 18. januar 2024. Elever fra alle årgange har deltaget og har haft intensive øveweekender op til premieren.

Endnu engang var musicalen en stor succes og blev modtaget med store og meget velfortjente bifald efter hver forestilling. Tak for en fantastisk flot opført musical fuld af drama, bus på afveje, lyserødt og mest af alt gennemarbejdede musicalpræstationer!

 

Klik for større billeder.