Gå til hovedindhold

Gefions elevmusical

Hele musicalholdet samlet på scenen

 

Hvert år opsætter vores elever en musical efter eget valg. Musicalen er 100 % elevproduceret, og derfor står eleverne selv for at lave kostumer, hair and makeup, bygge kulisser, lyssætning, instruere og alt det andet.

Musicalen er en central del af vores elevkultur – vi skaber noget sammen, på tværs af tre klassetrin og skaber sammenhold (og en hel masse grin) i løbet af gymnasietiden.

Mamma Mia – musicalen 2022

I 2022 tog den elevstyrede musical Mamma Mia udgangspunkt i historien om den unge kvinde Sophie, der skal giftes på en pittoresk græsk ferieø. Hendes mor ejer et hotel på øen og er ved at arrangere Sophies bryllup, da Sophie inviterer tre mænd, der alle kan være hendes far.

Eleverne fortalte historien fortælles gennem mange af ABBAs allebedste sange, selvfølgelig også Mamma mia, Dancing queen og Money, money, money.

Kulisserne var i blå og hvide farver for at skabe den rette græske stemning, og eleverne performede med fantastisk god indlevelse ,og de ikoniske sange gjorde det meget svært for publikum at sidde stille eller bare at lade være med at synge med. Mamma Mia var en bragende succes, der blæste publikum omkuld – kig med i billederne herunder!

Klik for større billeder. Fotograf: Silas Løbner Samsøe 3. v.