Gå til hovedindhold

Gefions elevmusical

Plakat for musicalen Moulin Rouge. Tegning af kvinde med benene løftet op, iført høj, sort hat, omgivet af rødlig fjerboa.

Hvert år opsætter vores elever en musical efter eget valg. Musicalen er 100 % elevproduceret, og derfor står eleverne selv for at vælge stykke, casting, designe og sy kostumer, hair and makeup, bygge kulisser, lyssætning, instruere – kort sagt: alt fra a til z.

Musicalen er en central del af vores elevkultur – vi skaber noget sammen, på tværs af tre klassetrin og skaber sammenhold (og en hel masse grin) i løbet af gymnasietiden.

Moulin Rouge – musicalen 2023

I 2023 tager den elevstyrede musical Moulin Rouge udgangspunkt i historien om den unge digter Christian, der flytter til 1900-tallets Paris, hvor han forelsker sig i Moulin Rouges cabaretstjerne, Satine.

Gefions fortolkning af Moulin Rouge er en romantisk jukebox-musical fuld af drama, glamour, intriger og ikke mindst store hits som Madonnas ‘Material Girl’, Beyoncés ‘Single Ladies’ og The Polices ‘Roxanne’.

Musicalen dirigeres i år af de tre instruktører Anna 2. t, Flora 3. z og Alma 2. k, og de præsenterer musicalen sådan her: 

I år opfører vi Moulin Rouge, et spektakulært stykke fyldt med energi, glæde og dans! Vi har en fænomenal trup, der har arbejdet hårdt på projektet i månedsvis, og det kan i den grad ses på resultatet, at der sjældent har været en mere dedikeret musicalgruppe.