Gå til hovedindhold

Gefions elevmusical

Gruppebillede af elever i kostumer fra Gefions Musical

Hvert år opsætter vores elever en musical efter eget valg. Musicalen er 100 % elevproduceret. Det betyder, at eleverne selv står for at lave kostumer, hair and makeup, bygge kulisser, lyssætning, instruere og alt det andet.

Musicalen samler elever på tværs af alle tre klassetrin og er et af de elementer, der skaber sammenhold (og en hel masse grin) i løbet af gymnasietiden.

Cabaret – musicalen 2019

I 2019 tog den elevstyrede musical Cabaret udgangspunkt i filmen af samme navn fra 1972 med Liza Minelli i hovedrollen.

Stykket udspiller sig i Berlin i 1931. Den danske Brian Robertsen flytter til byen og møder den excentriske cabaretdanserinde Sally Bowles, der hver aften synger og danser på den såkaldte Kit Kat Club. Og alt imens nazismen gradvist indtager Tyskland og har store konsekvenser for indbyggerne, opstår der flere mærkværdige og mystiske kærlighedsaffærer…

Farverige kostumer, livlige sange og dragende koreografier bidrager til at skabe den helt særlige stemning, der hører til nattelivet i mellemkrigstidens Berlin.

Cabaret var en stor succes, der blæste publikum omkuld til en udsolgt premiere den 17. januar 2019 – se bare billederne herunder!

Klik for større billeder. Fotograf: Anni Long 3h.