Gå til hovedindhold

April 2019: Vores lærere got it!

Lærerværelset på Gefion Gymnasium
Lærerværelset på Gefion Gymnasium

Vi ELSKER vores lærere!

Faktisk er gefionitterne så vilde med dem, at de har indstillet ikke færre end 15 gefionlærere til Politikens Undervisningspris 2019. Prisen hylder de gode lærere, der engagerer og forstår at gribe eleverne. Måske præger dem for resten af livet. Og sådan nogle er vi stolte over at have!

Vores elever fremhæver bl.a. om en lærer, at han går “… meget op i at undervise på kreative måder og laver selve meget af sit undervisningsmateriale.” og at en anden lærer “har vores klasse som baggrund på computeren, hun skaber et godt miljø i klassen, og har altid ekstramateriale, hvis man har brug for at træne mere i et emne. Læs alle indstillingerne på Politikens hjemmeside.

Undervisningsprisen 2019

Sammen med resten af Danmark har gefionitterne haft mulighed for at skrive en motiveret indstilling for at indstille lærere til prisen. Politiken hædrer hvert år alle landets dygtige undervisere i grundskolen og på ungdoms- og erhvervsuddannelserne med Undervisningsprisen.

Det er skønt med så mange indstillinger! Alle vores lærere arbejder hver dag for høj faglighed og for at inspirere vores elever. Du kan læse mere om Gefions tre ambitioner, omdrejningspunktet for skolens strategi her >>