Gå til hovedindhold

Theodor blandt finalisterne til KemiOL!

Opdatering for KemiOL (11.05 2021) 

I weekenden blev kemiOL i Danmark afgjort, og de 15 tilbageværende blev skåret ned til 4, der nu skal konkurrere mod dygtige unge fra resten af verden.

Af de 15 tilbageværende var der to elever med fra Gefion: Maria og Theodor fra 3u.

 

Theodor endte blandt de sidste 4. Han skal derfor træne kemi hele sommeren med de tre andre der er gået videre, og i starten af august skal han konkurrere med resten af verden. De 4 skulle have været til Japan for at konkurrere, men pga Corona, bliver det i stedet virtuelt. Det er selvfølgeligt meget ærgerligt, men vi glæder os meget til at følge deres fortsatte og spændende deltagelse i konkurrencen.

 

Det er en vanvittig flot præstation af Theodor og også af Maria for at være nået så langt, hvor de det sidste halve år har sat sig ind i en masse kemi i deres fritid. Det er måske endda ekstra imponerende taget i betragtning at det alt sammen har foregået virtuelt – sikken disciplin!

 

Maria endte på en 5. plads lige, hvilket også hyldes som en fantastisk præstation og et kæmpe stort TILLYKKE fra hele Gefion Gymnasium! Vi er meget stolte af eleverne og deres engagement i denne verden og kemifaget som helhed! 

 

Både Nynne og Birgitte anerkender Maria og Theodor’s indsats og siger “det er virkelig imponerende flot!” og “hvor er de mega-mega-mega-seje!” 


Held og lykke videre i konkurrencen!