Gå til hovedindhold

Gymnasieelev for en dag

Besøgsdagene er for dig, der overvejer at blive elev på Gefion Gymnasium og gerne vil danne dig dit eget billede af stedet, atmosfæren, elever, lærere, livet og undervisningen på skolen.

I videoen, som er lavet af de to tidligere 3. c-elever Laura og Tor, kan du få en forsmag på, hvad det vil sige at gå på Gefion.

Besøgsdage

Vi glæder os til at invitere dig til besøgsdagene på Gefion. Du kan tilmelde dig besøgsdagene via linket her på siden, så længe der er ledige pladser.
 

Delvis omlægning til virtuelle besøgsdage

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for håndtering af covid-19. Derfor er alle fysiske besøgsdage aflyst.

Du kan deltage i vores virtuelle besøgsdage via vores facebookside d. 4., 6., 10., 19., 21, 24 og 25 januar 2022 kl. 14.30 (kræver ikke tilmelding). Du klikker dig blot ind på begivenheden, hvor vi vil livestreame.

Her vil elever vise rundt på Gefion og fortælle om, hvordan det er at gå i gymnasiet og på Gefion. Det virtuelle arrangement tager ca. 30-45 min., og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Krav om coronapas

Fra den 29. november 2021 er det et krav på alle ungdomsuddannelser, at du kan fremvise et gyldigt coronapas, når du er tilstede på skolen. På besøgsdage skal du derfor fremvise gyldigt coronapas, når du ankommer til Gefion. Reglerne om coronapas gælder for alle, der er 15 år eller ældre.

Man har et gyldigt coronapas, når:

  • Man er vaccineret. Det er tilstrækkeligt, at man har påbegyndt vaccinationen – coronapasset er gyldigt 14 dage efter første stik.
  • Man har haft corona inden for de seneste seks måneder.
  • Man har et negativt test-svar. Her gælder det, at man skal have fået foretaget en kviktest (antigentest), der er højst 48 timer gammel, eller en pcr-test der er højst 72 timer gammel.

Hvis du mener, at du er undtaget for reglen om coronapas, skal du henvende sig til et kommunalt borgerservicecenter for at få dokumentation for, at du er undtaget for reglen.

Den letteste måde at fremvise at coronapas på er at installere app’en ’Coronapas’ på sin mobiltelefon. Det forudsætter naturligvis, at du husker at have sin mobiltelefon med, og at den er opladet. Du er også velkommen til at medbringe dokumentation i papirformat, f.eks. downloadet fra Sundhed.dk, eller helt enkelt logge på Sundhed.dk og vise dokumentation der