Gå til hovedindhold

Dimission 2024

 

Dimission 2024. Studenter sidder på stole i Rotunden. På etagerne sidder og står venner, familier, ansatte.

Lørdag den 29. juni 2024 holdt vi dimission for 402 glade gefionstudenter, årets absolut allerstørste dag!

Rektor Thomas Hyldal bød velkommen i Rotunden, der var fyldt op med studenter, familie, venner og ansatte, helt op til tredje sal.

Studentertalen blev holdt af Olympia Refsgård 3. t og Albert Wagner 3. q. Gefionitterne reflekterede over deres udvikling i løbet af deres gymnasietid, og hvordan de egentlig i sidste ende selv er blev ‘de kæmpe store 3. g’ere‘, som de selv kiggede på, dengang på første skoledag for tre år siden.

Lærerkoret sang så smukt ind imellem taler og uddeling af legater, og hele rotunden  sang med på fællessang til bl.a. Danmark nu blunder den lyse nat. Elevbandet Mellemmodulet fra 3. k gav også et nummer og modtog et bifald, man næsten kun kan drømme om. 

Rektor Thomas Hyldal og klasselærerne overrakte eksamensbeviserne til hver student, og efter dimissionen ventede de festligt pyntede studentervogne. Resten af dagen stod på vognkørsel og fejring, nok et stykke ind i natten.

Hjerteligt og uendeligt stort tillykke til alle gefionstudenterne – alt det bedste til jer i livet og mange tak  for tre gode år.

Klik for større billeder.