Gå til hovedindhold

Bliv mentor for Videnskabsklubben!

Leder du efter en god mulighed for at få noget frivilligt arbejde på CV’et og samtidig have det sjovt med dine venner – eller nye venner – fra dit gymnasium? Så er her et tilbud til dig! Netop nu starter tilmeldingen til efterårets forløb i Videnskabsklubben, som er et gratis fritidstilbud til børn.

Du kan blive underviser i Videnskabsklubben, hvis du er naturfagligt interesseret og har lyst til at prøve kræfter med at undervise og formidle om forskellige naturvidenskabelige emner til børn. Arbejdet er frivilligt.

Det er en super god mulighed for at udfordre dig selv og samtidig få noget fagligt relevant erfaring på CV’et, som vil give dig en fordel, når du skal søge ind på en videregående uddannelse eller søge job.

Erfaringen fra Videnskabsklubben vil vise en fremtidig arbejdsgiver eller uddannelsesinstitution, at du er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og har gode formidlings- og samarbejdsevner. Du er med til at inspirere og motivere dem gennem sociale og faglige aktiviteter fokuseret på naturvidenskabelige programmer, som Videnskabsklubben har lavet i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste forskere på deres felt. Du opnår kompetencer i læring, formidling og projektledelse, og du får oplevelsen af at være med til at gøre en reel forskel for andre.

Tilmeld dig på www.videnskabsklubben.dk/seniormentor inden 6. juni.

 

 

Se denne video fra Videnskabsklubben og hør hvad tidligere mentorer synes om det!