Naturvidenskabsfestival på GefionDet syder og bobler, der måles og vejes og observeres og registreres i kolber, petriskåle, reagensglas og på avancerede måleinstrumenter, når Gefions naturvidenskabelige 2. og 3.g-klasser som en del af efterårets landsdækkende Naturvidenskabsfestival har studieretningsdag.

Årets tema på festivalen var Min nye verden, og det gav eleverne mulighed for at fordybe sig i så forskellige emner som klimaforandringer, fremtidens teknologier, FN’s 17 verdensmål, menneskets sundhed, bakterier, DNA og meget andet.

Brobygning – både op og ned!
Dagen tager gefionitterne vidt omkring. 2.g'erne har fokus på det eksperimentelle og får i dagens løb besøg af elever fra de lokale folkeskoler, Sortedam, Øster Farimagsgade og Nyboder Skole, som de skal undervise i relevante emner og forberede workshops for.

3.g’erne tog i år på ekskursioner til bl.a. Novozymes, Niels Bohr Institutet, RUC og GEUS for at dygtiggøre sig og få mere praktisk indblik i emner som pesticider, enzymer, fysik, matematik og kroppens energi.


Klik for større billeder.