Kor og bandGefion Band
- øver onsdage kl. 15-17

Gefion Band er et skoleband, som optræder til forskellige lejligheder her på skolen, f.eks. Gefionsamlinger og juleafslutning. Vi øver ca. en gang om ugen. Musikken, vi spiller er pop/rock, men deltagerne i bandet har betydelig indflydelse på repertoiret. Vi kan bruge for alle instrumenter og stemmetyper.
For at blive medlem af Gefion Band, skal man til en audition. Skriv en e-mail til pbp@gefion-gym.dk, hvis du er interesseret.

Gefionkoret ("Glee-fion")
- øver mandage kl. 15-16

Kan du lide at synge flerstemmigt sammen med andre, arbejde med klang og intonation og stemmebrug? I Gefionkoret synger vi alle typer sange, dog typisk pop, jazz, musical og rock. Vi synger både rene korsange og sange med solopartier, hvis vi har nogen, som gerne vil. Der er ikke krav om store stemmer, bare du kan en lille smule og gerne vil synge. Det er ikke X-factor, det er et sted, hvor vi får musikken til at leve!

Gefions begynderband
- øver torsdage kl. 15-16

Har du lyst til at prøve at spille på instrumenter i fællesskab med andre? I begynderband starter vi fra scratch. Vi spiller enkle numre med udgangspunkt i at få et groove til at fungere på bas, trommer, klaver,
synth, guitar, sang og percussion. Hvem ved, måske har du et skjult talent? Kom og find ud af, om det er noget for dig…

I kan låne musiklokalerne efter skoletid
Er I en gruppe elever her fra skolen, der gerne vil spille i band, men mangler et sted at spille? Lån skolens musiklokaler efter skoletid: Gå op på kontoret og bed om en nøgle og skriv under på en række ordensregler, I lover at overholde, og gå ned og jam.