Gå til hovedindhold

Januar 2019: Orienteringsaften

Elever til orienteringsaften
Fotograf: Tor N. Jensen 1c

Ca. 1600 besøgende trodsede det kolde regnvejr, da vi holdt åbent hus-arrangementet Orienteringsaften den 14. januar 2019.

De mange potentielle gymnasieelever strømmede ind sammen med deres forældre eller en ven og blev budt velkommen i Festsalen i tre runder. Elevkonferencierne åbnede hver runde, og både elevrådsformændene, elevbandet Gefionband, rektor Birgitte Vedersø og mange flere fortalte om Gefion og gymnasielivet.

Og Rotunden var studieretningerne repræsenteret af elever og lærere. De stod klar ved hver studieretning til at svare på spørgsmål om studielivet, fællesskabet og lektierne.

Elev til elev

Vores elever er dem, der bedst kan fortælle om, hvordan det er at være elev på Gefion. Derfor havde de (også) til Orienteringsaftenen en helt central plads.

Et stort korps af Gefionambassadører – elever fra alle tre klassetrin – viste mulige nye elever og deres forældre rundt på skolen og svarede på spørgsmål. Også i faglokalerne som fysik og kemi stod gefionitterne klar til at fortælle om faglighed og skoleliv.

Mere end studieretninger

Gefions elever havde arrangeret boder for de forskellige udvalg, som de selv har oprettet på Gefion. Udvalgene spænder vidt – Musicaludvalget, skoldebladet FUSION, Sprogudvalget for at nævne nogle stykker. Og Kageudvalget havde naturligvis bagt en masse kage, Kreaudvalget viste deres kreative projekter, og Rollespilsudvalget rollespillede sig gennem aftenen.

 

Klik for større billede.
Fotograf: Tor N. Jensen 1c