Gymnasiet med flest ATU'ere

Gefion gymnasium atu diplom akademiet for talentfulde unge diplomoverrækkelse

11 stolte gefionitter modtog diplom for at have gennemført det toårige forløb hos ATU - tillykke!

Hele 20 1. g-elever er blevet optagede i ATU i år. Gefion er dermed det gymnasium, hvorfra flest elever er optagede i ATU.

Gennem nåleøjet

De 20 1. g'ere er blandt de 480 heldige talenter, der i år har fået en plads på Akademiet for Talentfulde Unge. Hver elev har skrevet en motiveret ansøgning, og knap 700 ansøgere har konkurreret om en plads i det toårige program.

Programmet finder sted i de unges fritid og udfordrer dem fagligt ved en række obligatoriske og valgfrie seminarer, så de kan udfolde deres fulde potentiale.

I det obligatoriske program er der fokus på videregående uddannelser fx fra Københavns Universitet og de metodiske forskelle mellem naturvidenskab, humaniora, samfundsvidenskab og business.

I det valgfrie program er udvalget stort. Eleverne har mulighed for at deltage i forelæsninger som fx IT-sikkerhed og hacking og Fremstilling af lægemidler. 

Diplomoverrækkelse

Og den 7. januar 2016 modtog 11 gefionitter deres diplom for netop at have afsluttet ATU's program. 

ATU-arrangementerne har bragt eleverne vidt omkring på Sjælland til oplæg og opgaver med innovative forskere og forretningsfolk. Et solidt fundament for en fremtidige akademisk karriere.