Gå til hovedindhold

Kor og band

Elever i band, der skal til at spille

Gefion Band:

Øver onsdage kl. 15-16

Gefion Band er et skoleband, som under normale omstændigheder optræder ved forskellige lejligheder her på skolen, f.eks. Gefionsamling og Juleafslutning.
Vi øver omkring en gang om ugen. Musikken, vi spiller, er pop/rock, men deltagerne i bandet har betydelig indflydelse på repertoiret.
Vi kan bruge alle instrumenter og stemmetyper, og vi mangler faktisk blæsere, strygere og sangere. Auditions for skoleåret 2020/ 2021 blev afholdt i starten af september.

Gefionkoret (Glee-fion):

Øver torsdage kl. 15-16

Kan du lide at synge flerstemmigt sammen med andre, arbejde med klang og intonation og stemmebrug? I Gefionkoret synger vi alle typer sange, dog typisk pop, jazz, musical og rock. Vi synger både rene korsange og sange med solopartier, hvis vi har nogen, som gerne vil. Dem, der kommer, bestemmer stilen. Der er ikke krav om store stemmer, bare du kan en lille smule og gerne vil synge. Det er IKKE X-factor, det er et sted, hvor vi får musikken til at leve!

Pga. Corona-restriktioner må vi ikke bare holde åbent for nye, så derfor skal der oprettes et hold af interesserede fra starten. Desuden skal vi også holde de 2 meters afstand, mens vi synger, så vi er sandsynligvis i Studiecenteret. Skriv til dpm@gefion-gym.dk, hvis du er interesseret i at synge i koret.

Gefions begynderband

Øver mandage kl. 15-16

Har du lyst til at prøve at spille på instrumenter i fællesskab med andre? I begynderband starter vi fra scratch. Vi spiller enkle numre med udgangspunkt i at få et groove til at fungere på bas, trommer, klaver, synth, guitar, sang og percussion. Hvem ved, måske har du et skjult talent?!

Kom og find ud af, om det er noget for dig!

Pga. Corona-restriktioner må vi ikke bare holde åbent for nye, så derfor skal der oprettes et hold af interesserede fra starten. Skriv til jje@gefion-gym.dk, hvis du er interesseret i at være med til begynderband.

I kan låne musiklokalerne efter skoletid

Er I en gruppe elever her fra skolen, der gerne vil spille i band, men mangler et sted at spille? Lån skolens musiklokaler efter skoletid: Gå op på kontoret og bed om en nøgle og skriv under på en række ordensregler, I lover at overholde, og gå ned og jam.