Gå til hovedindhold

Kor og band

Elever i band, der skal til at spille

Gefion Band

Øver onsdage kl. 15-17

Gefion Band er et skoleband, som optræder til forskellige lejligheder her på skolen fx gefionsamlingerne og juleafslutningen.

Vi øver ca. en gang om ugen og  spiller ofte pop/rock. Bandmedlemmerne har  stor indflydelse på repertoiret. Vi kan bruge alle instrumenter og stemmetyper.

For at blive medlem af Gefion Band, skal man til en audition. Skriv en e-mail til pbp@gefion-gym.dk, hvis du er interesseret.

Gefionkoret Glee-fion

Øver mandage kl. 15-16

Kan du lide at synge flerstemmigt sammen med andre, arbejde med klang og intonation og stemmebrug?

I Gefionkoret synger vi alle typer sange og nok mest pop, jazz, musical og rock. Vi synger både rene korsange og sange med solopartier, hvis vi har nogen, som har lyst til det.

Der er ikke krav om store stemmer – bare du kan en lille smule og gerne vil synge. Det er ikke X-factor, men et sted hvor vi får musikken til at leve! 

Skriv til dpm@gefion-gym.dk, hvis du  har spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Gefions begynderband

Øver tirsdage kl. 15-16

Har du lyst til at prøve at spille på instrumenter i fællesskab med andre?

I begynderband starter vi fra scratch. Vi spiller enkle numre med udgangspunkt i at få et groove til at fungere på bas, trommer, klaver, synth, guitar, sang og percussion. Hvem ved – måske har du et skjult talent? Kom og find ud af, om det er noget for dig.

Skriv til til jje@gefion-gym.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Lån af musiklokalerne efter skoletid

Er I en gruppe elever her fra skolen, der gerne vil spille i band, men mangler et sted at spille?

Lån skolens musiklokaler efter skoletid. Bed om en nøgle på kontoret, og gå ned og jam.

En eftermiddag i slut-september (meldes ud på sociale medier) organiserer musiklærerne en “Bandmatch”-dag, hvor I kan møde ligesindede, som gerne vil starte et band.

Her kan I finde den manglende guitarist eller trommeslager til jeres band – eller finde det band, der mangler dit instrument – eller samle et helt nyt på basis af de fremmødte.