Gymnasieelev for en dagGefion består først og fremmest af mennesker, og dem kan du møde på en af besøgsdagene her på skolen.

Besøgsdagene er for dig, der overvejer at blive elev på Gefion Gymnasium og gerne vil danne dig dit eget billede af stedet, atmosfæren, elever, lærere, livet og undervisningen på skolen. Du kan tilmelde dig via boksen til højre.


Hvordan forløber dagen?

På selve dagen skal du møde i Mellemrummet i vores nye del af huset, som vi kalder for Delta. Vi sætter skilte op, så du nemt kan finde vej fra hovedindgangen på Øster Voldgade 10, 1350 København K. Du skal møde mellem kl. 9.00 og 9.10, og vi starter præcis kl. 9.10.

I løbet af dagen vil du møde 1. og 2.g-elever, der fortæller dig om, hvordan det er at gå i gymnasiet, og hvad der er særligt ved at gå på Gefion.

Du kommer til at deltage i almindelig undervisning i en af klasserne på skolen, og du får lejlighed til at stille spørgsmål til en studievejleder.

Husk enten en madpakke eller lidt penge til at købe frokost i en af vores caféer. Vi slutter dagen omkring klokken 13.15.

Hvis du bliver syg, skal du melde afbud på info@gefion-gym.dk eller (på selve dagen) på tlf. 3396 4141.

Vi glæder os til at tage imod dig og håber, du får en god dag!