Gefionitterne <3 deres lærere!

Lærerværelset på Gefion Gymnasium

Gefions elever kan slet ikke få nok af deres lærere. Måske ville de i virkeligheden helst bare gå i skole 24/7. Gefionitterne har i hvert fald indsendt hele 27 indstillinger på gefionlærere til Politikens Undervisningspris 2016.

Eleverne fremhæver bl.a., at lærerne er "gode til at gøre undervisningen interessant og sjov, så man aldrig keder sig", at det er "utrolig fedt med en så engageret og faglig dygtig lærer" og en "altid glad [lærer] og hun tager virkelig hånd om os". Læs alle indstillingerne på Politikens hjemmeside.

Sammen med resten af Danmark har gefionitterne haft mulighed for at skrive en motiveret indstilling for at indstille lærere og skoleledere til prisen. Politiken hædrer hvert år alle landets dygtige undervisere i grundskolen og på ungdoms- og erhvervsuddannelserne med Undervisningsprisen.

Gefions lærere fylder rigtig godt i puljen. Og det er skønt! Alle vores lærere arbejder hver dag for høj faglighed og for at inspirere vores elever. Du kan læse mere om Gefions værdier og de tre elevkompetencer her >>